Wieringerwaarders genieten van heerlijke koormuziek

 

Zangfeest in Dorpshuis

Wieringerwaard is de liefde voor het zingen nog niet kwijt. Dat werd wel duidelijk tijdens het eerste optreden van Zangkoor Wieringerwaard na twee jaar  van corona-ellende, waarin repeteren én optredens op een laag pitje kwamen te staan.

Op die zaterdagavond van de elfde juni genoten de Wieringerwaarders in de Kaanzaal van het Dorpshuis, de Oude School, van bekende en minder bekende zangstukken van het koor. Dirigente Gaby de Goede bracht haar enthousiasme niet alleen over op het koor, maar ook over op de toeschouwers. ‘Zing mee’, waren de geluidloze woorden waarmee zij de zaal met armbewegingen mee kreeg. De teksten waren voorhanden, de hits van weleer waren voor de meesten bekend.
Een Abba medley, muziek uit de jaren zestig, songs uit films en musicals, het koor bracht ze met verve en bij enkele nummers werd de zaal ook betrokken in het zangfeest.
Het was een fijne avond, voor zowel publiek als koorleden. Gaby de Goede en Dirk Laan, die voor de muzikale begeleiding zorgde, stuurden het koor perfect aan.
Zangkoor Wieringerwaard zit weer vol elan en het wachten is op de concerten die in het najaar nog zullen komen.

Reacties zijn gesloten.